Open Westlands Marathonkampioenschap

Doe mee aan het Open Westlands Kampioenschap Marathonschaatsen en steun daarmee SKATE4AIR

IJsclub Eendracht uit Naaldwijk (i.s.m. De Uithof en de KNSB Gewest ZH-GTC marathon) organiseert vrijdag 2 december 2016 het Open Westlands Kampioenschap Marathonschaatsen.

Er worden wedstrijden voor recreanten en voor wedstrijdrijders georganiseerd. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon.
Traditiegetrouw heeft de club ook dit jaar weer een goed doel verbonden aan het Open Westlands Kampioenschap. Het volledige inschrijfgeld gaat, net als vorig jaar, naar SKATE4AIR. De baanhuur voor deze wedstrijden wordt overigens geheel gesponsord door De Uithof en IJsclub Eendracht sponsort de bekers.

Inschrijen:
Skate4Air recreanten marathon:   op deze link klikken
Open Westlands Kampioenschap: klik hier

Meer info

Bakker en Wubben op herhaling

Arjan Roodenrijs overhandigd namens Skate4Air Jay Overvliet de prijs voor "Beste Westlander"

Johan Bakker (Leiderdorp) en Kurt Wubben (Pijnacker) zijn op 18 december jl voor de 2e keer in successie Westlands Kampioen marathonschaatsen geworden, Bakker bij de Heren en Wubben bij de masters. Elma Ouwehand (Katwijk) volgde Eva vd Born op bij de dames. Aanvankelijk begon de wedstrijd in een gemoedelijk, rustig, tempo, in wielertermen een wandeletappe!. In ronde 9 werd de spreekwoordelijk knuppel in het hoenderhok gegooid.

Meer info

Open Westlands Kampioenschap 2015

Doe mee aan het Open Westlands Kampioenschap Marathonschaatsen en steun daarmee SKATE4AIR

IJsclub Eendracht uit Naaldwijk (i.s.m. De Uithof en de GTC marathon) organiseert vrijdag 18 december 2015 het Open Westlands Kampioenschap Marathonschaatsen.

Er worden wedstrijden voor recreanten en voor wedstrijdrijders georganiseerd. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon.
Traditiegetrouw heeft de club ook dit jaar weer een goed doel verbonden aan het Open Westlands Kampioenschap. Het volledige inschrijfgeld gaat dit jaar naar SKATE4AIR. De baanhuur voor deze wedstrijden wordt overigens geheel gesponsord door De Uithof.

link voor digitaal inschrijven: klik hier
download de flyer: klik hier

Meer info

Jaarvergadering 2015

UITNODIGING
tot het bijwonen van de jaarvergadering van "IJSCLUB EENDRACHT"
op: donderdag 10 december 2015 om 20.00 uur
bij Jan van der Knaap, in
AMBIANCE JAN-NETTE Nieuweweg 94A, - 2676 BE Honselersdijk.

 
Voor agenda voor deze vergadering klik hier 
v
oor her jaarverslag seizoen 2014-2015 klik hier
De notulen van de jaarvergadering  op 16 november 2014 klik hier 

Westlandse titels voor Bakker, van den Born en Wubben

Schaatsen voor lucht, oftewel Skate4air was de missie van de Naaldwijkse IJsclub Eendracht. Een schaatsmarathon voor het goede doel. Kees van Schie, organisator namens IJsclub Eendracht, had niets aan het toeval overgelaten, alles was tot in de puntjes geregeld. Na afloop kon de opbrengst van het inschrijfgeld en de verloting aan de Stichting Skate4Air worden overhandigd, een mooi bedrag van € 1.122,00. Hiermee is weer een steentje bijgedragen aan het onderzoek naar CF, Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. Het is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De ziekte is levensbedreigend en (vooralsnog) niet te genezen.*1)

41 recreanten en 66 wedstrijdrijders m/v verschenen aan de start, zij kwamen tot de volgende medaille verdeling:

Meer info

U bevindt zich hier: Home