Skeeleren

5790587357 a84cf08f34 zSkeeleren en IJsclub Eendracht zijn sinds 1998 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op 28 augustus 1998 werd voor de 1e maal in de Naaldwijkse wijk “De Pijle Tuinen” de 1e Naaldwijkse Skeelerdag georganiseerd.

Vijf maal is de wijk “Pijle Tuinen” gastvrouw geweest van de Naaldwijkse Skeelerdag.

Ongekend hoogtepunt was de organisatie van het NK skeeleren op de weg in 2003.

Sindsdien heeft skeelermindend Nederland het moeten doen zonder de Naaldwijkse Skeelerdag.

In 2007 zijn weer gespreken gevoerd om het Skeelercomité nieuw leven in te blazen. Voor 2008 is het niet gelukt om weer op de wedstrijdkalender van SBN te komen.

Niet aan alle skeeleractiviteiten is een einde gekomen. IJsclub Eendracht neemt sinds 2005 een wedstrijd om de Oomssport Skeelercup voor haar rekening.
De Oomssportskeelercup is de regionale skeelercompetitie voor C-rijders, Veteranen en Dames.
De wedstrijd wordt georganisaeerd op het wielerparcours van Westland Wil Vooruit op de Wollebrand in Honselersdijk.

Voor meer informatie kijk op www.skeelercup.nl

skeelercup kopie

U bevindt zich hier: Home Skeeleren